Triathlon en clinics (zwemmen,lopen,fietsen)

Triathlon training gaat weer van start

Triathlon zwemtraining en clinics triathlon (zwemmen,lopen,fietsen)

 

Wil jij dit jaar goed voorbereid zijn op de triathlon?

De verschillende sportvereningen in Holten hebben de handen in één geslagen om gezamenlijke clinics te organiseren. Daarnaast is het ook mogelijk om alleen zwem, fiets en/of looptrainingen te volgen.

 

De triathlon zwemtrainingen bieden we dit jaar aan voor 8 trainingen en 4 trainingen. Dit is op woensdagavond van 20.00 – 20.45 uur in het buitenzwembad Twenhaarsveld te Holten.

 

De 8 zwemtrainingen starten op 3 mei en de 4 zwemtrainingen starten op 31 mei.

 

Tijdens de trainingssessies wordt aandacht besteed aan je zwemtechnieken voor een betere schoolslag of borstcrawl. Ook gaat de aandacht uit naar zwemtempo, keren, ademhaling, conditie etc. Daarnaast krijgen deelnemers advies op maat.

De zwemtrainingen worden gegeven door deskundige zwemtrainers.

Neem je deel aan de 1/8 triathlon of aan de Olympische afstand? Dan is dit dé mogelijkheid om je op het onderdeel zwemmen goed voor te bereiden. Naar behoefte wordt ook er ook getraind op open water zwemmen, in ’t Grasbroek in Borculo.

 

Voor iedereen die niet regelmatig kan trainen is de strippenkaart een oplossing: 20 trainingssessies, binnen 1 jaar te gebruiken waarmee op de zaterdagochtend van 8.30-9.30 uur en op woensdagavond getraind kan worden. Vanaf september kan er dan in het binnenbad van Markelo getraind worden.

 

Vrijdag 23 juni is de parcourverkenning, daarmee sluiten we de clinics af.

 

Opgeven kan via de site van de zwemclub. Ga naar http://triathlonholten.nl/inschrijven-clinics