Triathlonclinic voor de jeugd

Triatlonclinic voor de jeugd

Ook voor de jeugd van negen tot en met dertien jaar is het mogelijk om een triatlonclinic te volgen. Net als de andere clinics worden deze gegeven door ervaren trainers van de Holtense wielren-, atletiek-, triatlon- en zwemvereniging. De clinic wordt vier keer gehouden en duurt ongeveer een uur. Tijdens iedere les worden twee sporten beoefend. Zo kan geoefend worden met het wisselen van de verschillende onderdelen, krijg je tips om een nog betere tijd neer te zetten en kun je bovendien gezellig trainen met andere leeftijdsgenoten! Op vrijdag 23 juni is het tijd voor de laatste tips en tricks en gaan we gezamenlijk (een verkorte versie van) het hele parcours afleggen, zodat je alvast weet hoe het er tijdens de wedstrijd aan toe gaat.

Ook als je niet meedoet aan de kidstriathlon op 30 juni aanstaande, maar graag een keer wilt kijken of een triatlon wat voor je is, ben je van harte welkom om mee te doen! Je hoeft geen topsporter te zijn: iedereen van elk niveau is welkom.

Data en tijden

Dinsdag 30 mei 2017 – training fietsen/lopen

Dinsdag 6 juni 2017 – training zwemmen/fietsen

Dinsdag 13 juni 2017 – training zwemmen/lopen

Vrijdag 23 juni 2017 – parcoursverkenning (zwemmen/fietsen/lopen)

De trainingen beginnen altijd om 18.30 uur. Meer informatie over de locaties volgt na aanmelding.

Kosten

De kosten zijn 25,- per persoon. Hiervoor mag je deelnemen aan alle trainingsavonden, krijg je een speciaal sportshirt én zorgen we voor een kleine verrassing op de laatste avond.

Inschrijven voor de clinic kan via de onderstaande link. Neem voor vragen contact op met de diverse verenigingen via clinics@triathlonholten.nl

 

INFO NODIG VOOR INSCHRIJFFORMULIER

-naam, adres, woonplaats

- geboortedatum

- e-mailadres en telefoonnummer

- maat sportshirt

 

LINKS NAAR DE WEBSITES VAN DE DIVERSE VERENIGINGEN OP DE INSCHRIJFPAGINA!