Clubkkas Rabobank

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank stelt hiervoor € 125.000,- beschikbaar! Ook Z.P.C. Twenhaarsveld doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne.

Stemmen
Van dinsdag 2 mei tot en met maandag 22 mei mogen klanten van Rabobank Noord en cialis prix West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Z.P.C. Twenhaarsveld ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor de club belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de organisatie van de zwem4daagse.
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze zwemclub tijdens de Rabo Clubkas Campagne. De Rabobank stuurt haar klanten automatisch de stempassen via de mail of via de post. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt.
Bedankt voor jouw steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *