Zwemvierdaagse

Van maandag 28 mei tot en met vrijdag 1 juni vindt de 43e editie van de Zwemvierdaagse plaats. Dit sportieve evenement is voor iedereen die het leuk vindt om te zwemmen en minimaal zwemdiploma A heeft. Voor de echte sportievelingen is het dé perfecte voorbereiding op de Triathlon Holten op zaterdag 30 juni 2018.
Het startsein voor de Zwemvierdaagse wordt op maandag 28 mei om 18.00 uur gegeven. Er kan elke dag tussen 18.00 – 19.30 uur gestart worden met het zwemmen van de baantjes (10 of 20, afhankelijk van de leeftijd). Inschrijven kan online tot en met zondag 27 mei via onderstaand inschrijfformulier. Ook is het mogelijk om je bij de kassa van zwembad Twenhaarsveld in te schrijven. De kosten bij voorinschrijving zijn €6,-. Het is ook mogelijk om je tijdens de Zwemvierdaagse in te schrijven, dit kan op maandag of dinsdag (28 & 29 mei), waarna meteen gestart kan worden. De kosten voor deelname bedragen dan €8,-.
Iedereen die de Zwemvierdaagse heeft volbracht ontvangt een medaille. De medailles worden op vrijdag 1 juni uitgereikt in een feestelijke sfeer met muziek, een barbecue en verschillende activiteiten voor de jeugd.
Voor vragen kun je een e-mail sturen naar: zwemvierdaagse@zpctwenhaarsveld.nl